Naar hoofdinhoud

Over ons

Zizeau staat voor een exclusieve collectie van op maat gemaakte meubelstukken, vervaardigd met meesterlijk Nederlands vakmanschap.

Visie

Vast gehouden aan Brabantse roots

Sinds 2019 staat Hobie van Veghel aan het roer van Meubitrend Groep, de trotse producent van het luxueuze merk Zizeau. Hobie, opgeleid aan de Nyenrode Business Universiteit, nam het familiebedrijf over van zijn vader Gerrit van Veghel en heeft sindsdien een duidelijke visie voor de toekomst. Onder zijn leiding keert Meubitrend terug naar Vorstengrafdonk in Oss. Dit nieuwe onderkomen zal niet alleen dienen als productieplaats, maar ook als indrukwekkende showroom waar klanten de volledige Zizeau-ervaring kunnen beleven.

Meubitrend Groep, opgericht in 1976, heeft altijd vastgehouden aan zijn roots. Onder Hobie’s leiding blijft het bedrijf trouw aan zijn filosofie van lokaal vakmanschap en hoogwaardige productie. In een tijd waarin veel meubelproductie is verplaatst naar het buitenland, kiest Hobie bewust voor productie in Oss om snelheid, flexibiliteit en kwaliteit te waarborgen. Elke bank, fauteuil, kast en tafel wordt met zorg en precisie in eigen huis vervaardigd.

Hobie’s ondernemerschap en innovatieve benadering hebben geleid tot een succesvolle expansie van Meubitrend Groep. Met de lancering van de merknamen Zizeau en Noowa, de overname van Jamé en de groeiende projectmarkt, levert het bedrijf ook maatwerkoplossingen voor ziekenhuizen, hotels, kantoren en meer. Hobie’s inzet om voortdurend te vernieuwen en te investeren zorgt ervoor dat Meubitrend een toonaangevende speler blijft in de Nederlandse meubelindustrie.

De verhuizing naar het nieuwe pand op Vorstengrafdonk markeert een spannende nieuwe fase voor Meubitrend Groep. Met een focus op modernisering en een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, is Hobie vastbesloten om het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Missie

Luxe totaalconcept op maat

Bij Zizeau geloven we in het leveren van een totaalconcept dat naadloos aansluit op jouw unieke stijl en wensen. Als onderdeel van de Meubitrend Groep, die al jarenlange ervaring heeft in het creëren van maatwerkmeubels, combineren we vakmanschap met innovatie om een interieur te bieden dat echt bij jou past. Wat voor anderen als moeilijk wordt gezien, zien wij als een kans om te ontwikkelen en te innoveren.

Onze missie is duidelijk: wij willen je voor een eerlijke prijs een volledig op maat gemaakt interieur bieden waarin luxe centraal staat. Of het nu gaat om banken, fauteuils, kasten of tafels, elk stuk wordt met zorg en precisie vervaardigd om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Dankzij onze brede selectie van kleuren, stoffen en materialen, kunnen wij je de vrijheid bieden om een interieur samen te stellen dat echt jouw persoonlijke stempel draagt.

Met Zizeau kun je rekenen op een harmonieuze balans tussen elegantie en comfort, vakmanschap en moderne esthetiek. Onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk zorgt ervoor dat jij je in een wereld van luxe begeeft, precies zoals jij het wilt. Jouw wensen staan altijd centraal bij ons, en we streven ernaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Hoe het allemaal begon

1976
Oprichting Meubelstoffeerderij Meubitrend
2017
Oprichting Zizeau
2019
2e generatie Van Veghel aan het roer bij Meubitrend
2021
Ruim appartement met grote raampartijen en een grote U-opstelling bank, Naomi in een beige kleur. Als salontafel zijn 3 maten Droplets gebruikt. Rechts van de bank staat een eettafel met 3 eetkamerstoelen Salve op een rij.
Introductie Naomi, onze best seller
2023
Zizeau opent eerste Shop-in-shop
2024
Rebranding Meubitrend Groep
2025
Opening nieuw pand & Experience Centrum!

Voor sneak previews, inspiratie en een kijkje achter de schermen #dutchdesign