Naar hoofdinhoud

Showroom

Onze unieke showroom bevindt zich, gewoon, in Oss. Deze zit geschakeld aan de fabriek van Meubitrend, waar alle meubelen dan ook met veel zorg en vakmanschap gemaakt worden.

Ervaar luxe en comfort

Maak en afspraak en kom langs in onze Showroom in Oss

Als retailer kunt u in deze showroom van maandag tot vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 een kijkje nemen en zelf de luxe en kwaliteit ervaren. De showroom wordt met veel passie vormgegeven en dient dan ook echt als inspiratie centrum voor onze klanten. De vele mogelijkheden worden getoond door de verschillende settings hier en bieden de ideale werkplek voor stylisten en woonprofessionals (samen met de consument). Zo zie, voel en ervaar je de echte Zizeau beleving.

Afspraak maken
Plan je bezoek

Ontdek de Creatieve Kern van Zizeau

Welkom in de showroom van Zizeau, het hart van creativiteit en innovatie. Onze showroom, grenzend aan het kantoor en de fabriek van Meubitrend Groep, is meer dan alleen een tentoonstellingsruimte. Hier worden regelmatig huisshows georganiseerd, accessoire merken komen hier hun campagnes fotograferen, en we houden netwerkevents voor interieurontwerpers. Het is dé plek waar inspiratie en samenwerking samenkomen.

Dankzij de directe verbinding met onze fabriek kunnen we snel schakelen en nauwgezet inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tijdens onze jaarlijkse huisshow presenteren we met trots onze nieuwste producten, die voortkomen uit deze dynamische en creatieve omgeving. Met Zizeau streven we altijd naar prachtige samenwerkingen, en daarom staat onze showroom van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur voor je open. Wel vragen we je om je bezoek van tevoren aan te melden, zodat we je komst goed kunnen voorbereiden.

Interieurontwerpers nodigen we graag uit om onze showroom te gebruiken als flexwerkplek en om hun klanten in een inspirerende omgeving te ontvangen. Onze showroom biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en om samen te werken aan unieke projecten.

Ben je benieuwd naar wat Zizeau voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten zien hoe wij jouw visie werkelijkheid kunnen maken.

Contact

Een kijkje in onze showroom

Close-up van elementen bank Naomi met tussentafel
Fermo bank is grijze velours stof, met stoere kapnaad en zwart eiken dienblad. Te zien in showroom van Zizeau tegen een latjes wand.
Grote ronde fauteuil met sierkussens in een velvet print met blokjes, de stof heet metropolitan van Romo. De luxe fauteuil is gestileerd met ronde hocker, grote palm en een mooi kunstwerk op plexiglas geprint.
Manor met zwart witte blokprint op een Desso tapijt. Naast deze design fauteuil staat een gouden bijzettafel.

Voor sneak previews, inspiratie en een kijkje achter de schermen #dutchdesign